Bár úgy tartják, hogy a nők nem szeretik a horgászatot mint sportot, engem a férjem mégis rá tudott szoktatni. Jó ideje már, hogy én is alig várom az évnek azt a szakaszát, amikor mehetünk horgászni. Bérletünk is van, és az évek alatt az egyik legjobb stresszoldó kikapcsolódásunkká vált ez a hobbi.

Egy ideje már a férjem barátja mellett egy barátnőm, Klára is szokott csatlakozni hozzánk, s bár mi a horgászat mellett napozunk, olvasunk is sokat, azért mindig besegítünk a fiúknak, és olyan is volt, hogy mi fogtuk ki a legnagyobb halat egy egyhetes horgászmaraton során.

Klárával egyébként meditálni is járunk, sokat teszünk az egészségünkért, de mivel az időt teljesen megállítani azért mégsem lehet, egy pár hete elkezdtük nézegetni a különféle szemránckrém tesztek eredményeit is. Be akartunk szerezni valami igazán hatékony terméket, s a választásunk végül a Laumar InstanTENSE Plus szérumra esett.

Ezt a szérumot természetesen férfiak is használhatják, és online is megrendelhető. Online rendelés esetén az ember még kedvezményt is kap, a kiszállítás rendkívül gyors és harminc napos pénzvisszafizetési garancia is van arra az esetre, ha valaki elégedetlen lenne az eredményekkel.

A krém visszaküldésének lehetőségével azonban nem hiszem, hogy sokan fognak élni. A Laumar terméke a szemránckrém tesztek során kitűnően teljesített, a klinikai vizsgálat adatai szerint a szérum hatékony és biztonságos. A hosszútávú, 56 napos tesztet az egyik független, milánói kutatóintézet végezte, a vizsgálatban pedig még a Paviai Tudományegyetem is részt vett.

Én abszolút elégedett voltam a hatásával, ahogy Klára és a férjem is. A ráncok és a szem alatti táskák valóban jelentősen csökkennek már a használatot követő percekben, és ez a hatás órákon át, akár tíz órán át is érvényesül. A klinikai vizsgálat szerint a bőr tömörsége például még a felvitelt követően tíz órával is 13 százalékos javulást mutatott.

Mi a szállítással is nagyon elégedettek voltunk, a termék már másnap nálunk volt, s azóta a férjem egy barátja is megrendelte már a szérumot, hiszen a mai világban az ápolt, szép bőr már egy férfi számára is alapvetés.