Kedves párom hobbija a horgászás, és nagyon ügyes is benne. Napokra képes eltűnni, hogy horgásszon, neki ez jelenti az igazi kikapcsolódást. Mivel szeret új helyeket megismerni, a laptopján mindig újabb és újabb horgászhelyeket keres, hogy ne mindig ugyanazokat a helyeket látogassa, hanem bejárja az országot is ezáltal.

A legutóbbi túra előtt azonban hiba csúszott a gépezetbe, ugyanis a laptopja meghibásodott, mert benyelt valami vírust, és nem indult el a windows.

Egy barátunk ajánlotta figyelmünkbe a pcmentor laptop szerviz szolgáltatásait, mert ő egy nagyon korrekt, megbízható és gyors cégnek tartja őket, akikben még nem csalódott.

Párom pedig még aznap el is vitte a gépet az üzletükbe, udvariasan fogadták, és elmondták, hogyan is fog kinézni a javítási folyamat, hogyan derítik ki, mi a probléma forrása. Mivel nagyon aggódott, hogy a gépen tárolt adatok elveszhetnek, ezért elmondták, hogy amennyiben lehetséges, az operációs rendszer újratelepítése nélkül orvosolni a hibát, úgy érintetlen marad minden adat, program és beállítás, így ezen nem kell aggódnia. Ha pedig nincs más mód, úgy lementenek mindent, és az újonnan telepített windows beállításaiban is segítenek.

A bevizsgálással, javítással, mindennel együtt 3-5 munkanapot ígértek, de hamarabb elkészültek a munkával, két nap után már telefonáltak, hogy mehetünk a laptopért. Ezek után mi is csatlakoztunk az elégedett ügyfelek táborához.

Hazaérve pedig kedves párom el is készítette a horgásztúra tervezetét és programját, lefoglalta a szállást, valamint minden utazással kapcsolatos dolgot elintézett, a hétvégén már utaztunk is vidékre.