Családunkban több nagy pecás is van, de mindegyikük más kellemes oldalát emeli ki ennek a hobbinak. Van, aki a nyugalmat és az elvonulást kedveli attól függetlenül milyen kapása lesz, van, aki arra megy, hogy minél több és termetesebb hal kerüljön a szákba. Ha úgy tartja kedvünk, ilyenkor mi is elkísérjük a gyerekekkel a fiúkat horgászni, de az is előfordul, hogy csak maguk mennek kikapcsolódni kicsit. Van, hogy csak egy napra költöznek ki a horgásztó partjára, de előfordul, hogy egy-egy hétvégét is maradnak akár.

A fogás konyhai feldolgozása és elkészítése általában persze a gyengébb nem képviselőire marad. Nekem ez nem probléma, hiszen szeretek főzni és a halas ételeket is szereti a család apraja-nagyja. Inkább időnként, ha népesebb társaság gyűlik össze, a rengeteg alapanyag feldolgozásával és elkészítésével kell kicsit jobban megbirkóznom, főleg idő szempontjából. Mindig eszembe jut, hogy az éttermeknek, vendéglátóegységeknek valószínűleg nincs ilyen problémája, hiszen gépesítéssel rengeteg időt meg tudnak spórolni ételkészítéskor.

Akkor bizonyosan, ha az Rdealer Groupnál vásárolnak. Itt minden olyan gépet, eszközt megtalálnak sütés-főzés, csomagolástechnika, italkészítés, előkészítés, mosogatás terén, amire egy gasztronómiai vállalkozásnak szüksége lehet. A Dealer – Gastro & Ice Dealer-nél megtalálhatók kutterek, mixerek, darálók, húsdarálók, hűtőpultok, shakerek, pizzakemencék, de még lángossütők is. Nagy raktárkészlettel dolgoznak, új- és használt gépeket is forgalmaznak, megbízható márkákban és széles választékban. Több, mint 20 éve működnek családi vállalkozásban és az általuk forgalmazott gépek köre egyre bővül. Bemutatótermükben megtekinthetőek, és 2 telephelyükön is elérhetőek termékeik.

Az általuk kínált gépek megbízható működésűek, a legtöbbjük olasz márka. Velük kifogástalan minőségű ételek és italok állíthatók elő. Ezek természetesen a vendégek visszatérését és a vendégkör bővülését is garantálják.

Weboldaluk és webáruházuk az rdealer.hu oldalon érhető el. Már pár kattintás után látható, hogy nagyon sok termék megvásárolható náluk, legalább tíz féle kategóriában. Vannak itt csomagológépek, előkészítő- és fagylaltgépek, húsipari berendezések. A kínálatban megtalálható ezeken túl a hűtés-fagyasztáshoz, italok készítéséhez, sütés-fűzéshez használatos eszközök is.

Válogathatunk vákuumcsomagológépek, tasakok, fóliák, tálcák között, ha a csomagolástechnika érdekel bennünket. Az előkészítő gépek menüpont alatt találunk botmixereket, szeletelőgépeket, sajtreszelőket, kuttereket, koptatókat, pucolókat is. Fagyigépek között is nagyon széles a választék, vannak itt lágyfagylaltgépek, fagyipultok, hűtők, de még jégkásakészítő berendezések is.  Darálók, szeletelők, aprítók és csontfűrészek is vannak a húsipari gépek menüpont alatt,

Az egyes termék menüpontra kattintva ki tudjuk választani a kategóriát, a márkát és azt is, hogy új- vagy használt állapotú gépet szeretnénk megtekinteni. A berendezésekre kattintva több képet és részletes leírásokat találunk, gyártóra, anyagra, méretre, teljesítményre vonatkozóan.

Minden vendéglátós arra törekszik, hogy kifogástalan minőségű ételekkel és italokkal szolgálja ki vendégeit. A Dealer – Gastro & Ice Dealer által fogalmazott nagykonyhai eszközökkel és berendezésekkel ez a cél maradéktalanul megvalósítható.

A termékek árairól érdemes a kereskedőknél érdeklődni, mert az árak az euro/forint árfolyam mozgásától függően változhatnak. A kiválasztott termékek átvétele személyesen a telephelyeken is lebonyolítható, de egyeztetés után kiszállítással is meg lehet oldani. Kérés, kérdés, érdeklődés esetén kapcsolatfelvétel közvetlenül a weboldalról küldött üzenettel is megoldható, de a honlapon telefonszám, email cím, facebook elérhetőség és 2 telephely címe is megtalálható. A termékekre garanciát is vállalnak, az új termékekre ez egy év, a használtakra három hónap időtartamban érvényes.