A családomban akad néhány horgász, sőt a baráti körben is. Ennek ellenére én még sosem kísértem el őket, de bevallom töredelmesen, hogy nem is nagyon vonz az ötlet. Túl pörgős vagyok én ahhoz, hogy csendben megüljek a fenekemen és ne riasszam el az összes halat. Pedig az unokabátyám nagy lelkesen magyarázza mindig, hogy mi micsoda, miket vett a felszereléséhez, vagy mekkora halat fogott. Legalább akkora lelkesedéssel vesz csalikat, úszókat, vagy éppen orsókat; mint én cipőket.

A múlt hétvégén is azért tapadtam a számítógéphez, mert rátaláltam egy online cipőbolt honlapjára. Ez pedig a CipoMarket.hu weboldala volt. Nem különösebben kerestem cipőt, de szeretek csak úgy nézelődni is. Itt erre bőven volt lehetőségem. Sőt a lábbelik mellett néhány táskát is találtam. Márkás termékeket árulnak, így az árak is ahhoz képest alakulnak, viszont ki lehet fogni nagyon jó akciókat. Ahogy láttam egyébként is vannak valamilyen mértékű kedvezmények bizonyos termékekre. Sőt, ahogy beléptem az oldalra, már az első pillanatban találkoztam az aktuális kedvezményekkel. A főoldalon ugyanis ezek váltogatják egymást, amolyan diavetítéshez hasonlóan, így garantált, hogy értesülünk minden akcióról.

A CipoMarket.hu elnevezés ugyan egyértelműen utal arra, hogy itt cipőket árulnak, ugyanakkor táskákat is találhatunk. A lábbelikhez hasonlóan, ezek is jó minőségű, márkás termékek. Meglátásom szerint, viszonylag nagy a kínálat ebben a kategóriában is.

Mivel már késő este volt, így felfüggesztettem a nézelődést, viszont mindenképpen megjegyeztem a https://cipomarket.hu/ weboldalt, hiszen elsőre jó benyomást tettek rám. Vissza fogok még nézni hozzájuk.