A férjem nagyon szeret horgászni, amit én sajnos nem mondhatok el magamról. Viszont mentségemre szóljon, hogy sokszor elkísérem egy jó könyv társaságában, hiszen horgászat közben csendben kell lenni. Be kell vallanom, nekem ez sokszor nem nagyon megy. De egy jó könyv leköti annyira a figyelmem, hogy a férjem akarata teljesüljön, még pedig, hogy csendben horgászhasson, de közben együtt is legyünk. Miközben szereli fel a botját, azért szoktunk beszélgetni is mindenféléről. A múltkor például panaszkodtam neki, hogy kellene nekem egy jó táska, mert elszakadt az, amit mindig munkába hordtam. Ő mondta, hogy pont nem olyan rég mesélte az egyik férfi kollégája, hogy a feleségének ugyanilyen problémája volt, és ő az annataska.hu – ról rendelt neki egyet. Mivel korábban még nem hallottam erről az oldalról, úgy döntöttem, adok neki egy esélyt, és el is látogattam oda. Már az oldal külseje nagyon szimpatikus volt, a kellemes rózsaszín színeivel az ember szemének kellemes látványt nyújt. Tudom, hogy nem szabad a borító alapján ítélni, de szerintem nem hátrány, ha egy webshop a külsejére is nagy figyelmet fordít a termékek és a szolgáltatásaik minősége mellett.

Az annataska.hu kezdőlapján rögtön megfogta a tekintetem a leárazott táskáknak a gyűjteménye. Ugyan nem vagyok az az ember, aki minden áron a fogához veri a garast, de ha az ember tud valahogyan jobban spórolni, akkor miért ne tenné meg? Találtam is egy sárga színű Tamaris táskát, aminek különösen örültem, mert a sárga az egyik kedvenc színem, de nagyon ritkán lehet ilyen színű ruhákra vagy táskákra bukkanni. Ráadásul az eredeti árhoz képest 21% – kal olcsóbban is tudtam hozzájutni, így aztán nem is hezitáltam sokat. Persze nagyon sok szép dolgot láttam még ezen kívül az oldalon, de mivel ezek a táskák nem olcsók, nem akartam megadni magamnak az esélyt, hogy beleszeressek egy másikba is. Mielőtt leadtam volna a rendelést, szerettem volna egy kicsit mélyebben utánaolvasni, hogy is zajlik ez.

Ha a weboldalon lejjebb görgetünk, ott fogjuk látni a Szállítás fülnél a legfontosabb tudnivalókat. Innen tudtam meg, hogy lehet kérni a kiszállítást házhoz a GLS futárszolgálattal, illetve Pick Pack Pontra is. Én általában ez utóbbit szoktam választani, mert olyan beosztásban dolgozom, hogy sosem tudom előre, otthon leszek-e mikor jön a futár a csomagommal vagy sem. Az a biztos, ha csomagpontra érkezik, oda meg akkor megyek el a termékért, amikor én ráérek, így nincsen ebből gond. Fizetni lehet utánvéttel, előre utalással vagy bankkártyával. Én ez utóbbinak vagyok a híve, mert szerintem a bankkártyás fizetés az egyik legbiztonságosabb fizetési forma. Ezt a feltevésemet az élet már többször is alátámasztotta.

Mindezek tudatában le is adtam a rendelésem, ám ekkor láttam, hogy van az annataska.hu – nak hűségprogramja is. Éreztem, hogy nekem kell olvasnom erről a dologról, mert amilyen szép táskák vannak a weboldalon, biztos voltam benne, hogy visszatérő vásárló leszek. Itt elolvashattam, hogy teljes árú termékek vásárlása esetén 5 % – ot írnak jóvá a pontgyűjtő számlánkra, kedvezményes árú termékek esetében pedig a jóváírás 3 % lesz. Úgy voltam vele, hogy végül is sok kicsi sokra megy. Nagyon szép volt élőben is a táska, amit rendeltem, úgyhogy megköszöntem a férjemnek a jó tippet, hiszen neki köszönhetően találtam rá erre a jó kis weboldalra.