Az öcsém és én, nagyon jó testvérek vagyunk, szinte már elválasztatlanok. Egyik nap munka után megbeszéltük, hogy beülünk egy kávéra és dumálunk kicsit arról, hogy kivel mi történik. Mikor Máté elment a mosdóba eszembe jutott valami, amit meg akartam nézni a neten, de mivel én az telefonom már lemerült, gyorsan nyúltam az övéért. Amikor megnyitottam a böngésző keresőjét, az előzményekben hirtelen megláttam, hogy mégis van olyan, amiről Gergő még elfelejtett nekem beszélni. A legutóbbi kifejezés, amire rákeresett az nem volt más, mint a lánykérés ötletek.

Gergő és Gabi már 5 éve vannak együtt. Nagyon kedves lány és bevallom nekem is megfordult már a fejemben, hogy ideje lenne összeházasodniuk, de sose kérdeztem rá, nem akartam öcsit siettetni ezzel a döntésével. Mikor Gergő visszaért a mosdóból, azonnal rákérdeztem, hogy mégis mi akkor a terv, és ha már így alakult, akkor segíthetek-e megszervezni a világ legromantikusabb lánykérést?

Mivel elfogadta az ajánlatom, újra beírtuk a Google-be, hogy lánykérés ötletek és a BalatonPro oldalán meg is találtuk a tökéletes lánykérős programot is.  Az extra csomagot választottuk, ami magába foglalt egy 2 órás vitorlabérlést, gyertyafényes vacsorát a Balaton partján, és egy éjszaka eltöltését a vitorláson.

A forgatókönyvet előre le lehetett egyeztetni, így a leendő sógornőmnek az lett beadva, hogy elmennek vitorlázni a Balatonra és néhány helyen megállnak horgászni is, mivel Kriszti annak ellenére, hogy egy vérbeli nő, imád halakat fogni és hajókázni is, ezért nem kellett különösebb fedő sztorit kitalálni. Sőt mi több, nemhogy csak úgy simán szeret horgászni, saját csali-és botkészlete is van, a The Fishing & Hunting pedig már alapvető háttérzajként megy náluk otthon.

Gergő kissé izgult és az is zavarta eleinte, hogy a hajóvezető ott lesz, de a BalatonPro-s ügyintéző hölgy nagyon kedvesen biztosította arról, hogy nagyon könnyen el lehet különülni a kapitánytól. A privát és a meghitt hangulat biztosított, illetve a nagy pillanat alatt ő diszkréten el is vonul, a hajó kajütjébe. Ez alatt a kormányos előkészíti a pezsgőket, amiket csak stílszerűen le kell majd emelni a hajó cockpitjéről a megfelelő pillanatban.

A lánykérés pontosan úgy alakult, ahogy az meg lett álmodva, a lagzi időpontja pedig már ki is lett tűzve. A BalatonPro a vitorlázás mellett, nem csak lánykérési ötletekkel szolgál az oldalukra látogatóknak, hanem készlettárukban találunk ajánlatot csapatépítő programokra, születésnapokra, illetve legény-és lánybúcsúkra is.

Meg is néztem a lánybúcsú ajánlatokat, ahol olyan elképesztő árajánlatokkal találtam magam szembe, hogy alig tudtam hinni a szememnek. Mindegyik csomag korlátlan italfogyasztást tartalmaz, és rengeteg kedvezményhez tudunk hozzájutni Siófok legjobb szórakozó helyein.

El is mentettem a BalatonPro-t a kedvencek közé, el ne felejtsem, hogy ide még vissza kell jönnünk!