A férjem a horgászok gyöngye, nála lelkesebb és kitartóbb személy nincsen e téren, az biztos. Képes órák hosszat várni a kapásra, és ha nem jön össze, akkor sem lehet eltántorítani, hogy legközelebb újra megpróbálja.

A kisfiunk már az első születésnapja környékén át kellett, hogy essen az első horgászaton. No persze még nem horgászott, sőt, a víznek igazán a közelébe se került (sőt, megsúgom, aznap halat sem láthattunk), de a férjemnek ez rendkívül fontos volt. Mi is jól éreztük magunkat, jól esett egy kicsit a friss levegőn. A többi anyukával beszélgettünk addig, és szóba jött egy örök gyerek téma: a pelenka.
Óriási összegeket költünk pelenkára, arról nem is beszélve, hogy a csöppségünknek szánt jó minőségű darabokat nem is lehet akárhol beszerezni a környéken, így rengeteget kell utaznom, és vadászni kell az akciókra.

Az egyik anyuka javasolta, hogy nézzek szét a Lord Shop oldalán. Ez egy remek online babaáruház, ahol a legfontosabb babaápolási termékek elérhetőek, ráadásul magas minőségben.
Rendelhetünk innen pelenkát, popsikrémet, törlőkendőt, de akár babaruhákat is beszerezhetjük innen a számos kellék mellett. Itt mindenki megtalálja a magának való kategóriát: tökéletes azoknak is, akiknek az ár a legfontosabb, és azoknak is, akik a prémium minőséghez ragaszkodnak.

Tetszettek az elhangzottak, így hát szétnéztem az oldalon, amíg a gyermekem a délutáni szundikálását élvezte.
Rendesen elképedtem, mekkora választék van ezen az oldalon! Legelőször a pelenkákat néztem, hiszen ez okozott a legnagyobb kihívást a mindennapokban. Számtalan márka termékei vannak itt felsorakoztatva, és minden életkorra és testsúlyra találhatunk megfelelő pelenkát.

Nagy örömömre találtam egy szimpatikus nadrágpelenkát, melyből volt is megfelelő méret. Minden pelenka esetén részletes információt találunk a termékleírás résznél. Ezek sokat segítettek abban, hogy eldöntsem, melyik is lenne nekünk jó anélkül, hogy látnám élőben. A választott pelus több kiszerelésben is elérhető volt, úgyhogy egy közepeset rendeltem. Ennyi elegendő lesz ahhoz, hogy leteszteljük.
A pelenka mellett egyéb dolgok is kerültek a kosárba: a popsikrémet például olyan kedvező áron tudtam megvenni, mint a boltban, amikor akciós.
Végre találtam megfelelő minőségű pelenkázó alátétet. Ezt már régóta vadászom, nagyon nehezen kapok a boltokban, pedig számos helyzetben szükséges lehet: utazás alatt, vagy egy rendelői látogatáskor.

Ezeken felül babaruhákat is tudtam rendelni, elérhető áron. Ez nagy előny, hogy alacsony áron lehet vásárolni ilyen alap ruhadarabokat, ugyanis a gyerekek úgy nőnek, mint a gomba, így gyakran kell cserélni a ruhatárat, a gyakori csere miatt pedig nem a legjobb, ha vagyonokat költünk rá.

A rendelést leadtam, és már akkor izgatottan vártam a csomagot, amikor hazaértünk a horgászatból. Bár gyorsan feldolgozták a rendelésem, sajnos aznap délutánra nem ért még ide, de ez érthető is.

Már a második munkanapon kaptam is az értesítést, hogy érkezik a futár. A csomag tartalma hibátlan volt, semmit nem hagytak ki belőle. A termékek magas minőségűek, kifogástalanok voltak.
Az új pelenkát gyorsan teszteltük is, és azt kell mondjam, remekül teljesít! Olcsóbb, mint amit eddig vásároltunk, és legalább olyan jó minőségű, ha nem jobb.

Örülök, hogy ezen a horgászaton megismertem a Lord Shop weboldalát. Azóta csak innen szerzem be ezeket a termékeket, és rengeteget spóroltam ez által. A kényelemről pedig már ne is beszéljünk!

pelenka