Jó horgászokhoz híven elég gyakran kelek korán és van, hogy nem autóval, hanem gyalog megyek ki a Tiszára horgászni. Ez számorma egy kis reggeli rutin, jól esik egy kicsit andalogni a csípős hidegben és csodálni a köd födte tájat. Az utóbbi időben azonban egyre nehezebben tudtam járni, és egyre többet ültem autóba, akárhányszor mennem kellett valahova.

A minap horgásztam egy nagyon jó barátommal, akinek megemlítettem a folyamatos láb, és ebből már adódó hátfájdalmaimat. Azt tanácsolta nekem, hogy keressek valakit, aki foglalkozik talpmasszázzsal, mivel az varázslatos dolgokat tud tenni az emberek testével. Még ott a stégen, a halakra várva elővettem a telefonomat – amit egyébként sosem szoktam, és azonnal rákerestem a talpmasszázsra, hogy mi fán terem.

Rátévedtem a https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs oldalra, ahol azonnal szakszerű, mellébeszélés nélküli információkkal láttak el. Kiderült az is, hogy a talpfájdalmam lehet a magyarázat a mostanában tapasztalható rossz közérzetemre és a fáradékonyságomra, mivel a szellemi teljesítőképességet is nagyban befolyásolják az ilyen jellegű fájdalmak. Ez azzal magyarázható, hogy minden idegvégződés a talpban fut össze.

Lentebb lapoztam, hogy megnézzem az árakat és szerencsére nagyon kedvező ajánlatokat találtam: egy 60 perces masszázs csupán 7 900 Ft, ami szerintem szuper ár és sokkal drágábbakkal találkoztam eddig.

https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs

További kutakodásom meghozta a kedvemet ahhoz, hogy elmenjek egy ilyen masszázsra, így rá is mentem az időpontfoglalásra. Azonnal ki tudtam választani a számomra szimpatikus masszőrt és időpontot, majd néhány adat megadása után meg is kaptam az e-mail címemre a visszaigazoló emailt a foglalásomat illetően.

Szuper gyors és minőségi szolgáltatást kínáltak számomra, szinte biztos vagyok abban, hogy nem fogok majd csalódni. Mivel központi helyen vannak Budapesten belül, így az odajutás is nagyon egyszerű még azok számára is, akik vidékről érkeznének a fővárosba. Egy- két tömegközlekedési eszközzel és maximum 20 perc alatt eljuthatunk a kiszemelt masszázs szalonba, ami szerintem plusz pont.

Nagyon várom, hogy jövő héten megszabadítsák a lábamat ettől a fájdalomtól és új erővel indulhassak ismét el a kora reggeli horgászós sétáimra. Azonban az biztos, hogy a https://karmathaimasszazs.hu/talpmasszazs-t elmentem könyvjelzőnek, hogy tudjam ajánlani másoknak, és azért is természetesen, hogy legközelebb is hozzájuk tudjak időpontot foglalni keresés nélkül.