Bár nem vagyok annyira járatos a horgász terminológiában, de azért azt, hogy kapásom van, még én is sokszor szoktam mondani. Bár csak ritka hobbiként űzöm ezt a sportágat, azt még én is tudom, hogy vannak olyan halak, amiket könnyebb kifogni és vannak olyanok is, amelyeket jóval nehezebb fellelni. Első hallásra hasonlóan nehéz ügynek hangzik megtalálni, hogy ki a legjobb fogorvos Budapest területén, de nekem akkora szerencsém volt, hogy mégis sikerült kifognom.

Hallottatok már a fogorvosbudapest.info weboldalról? Én itt találtam rá a város legjobb fogorvosára. Természetesen nem csak szimplán egy netes keresés alapján, hanem a baráti ajánlásoknak köszönhetően. Mindenképpen olyan opciót kerestem, ami valahol a közelemben van, ismerősök alapján is leinformálható, és persze bennem is a szimpátiát kelt az első találkozást követően.

Ezért nekem például nagyon fontos, hogy már a weboldal is azt az érzést keltette bennem, hogy itt jó helyen leszek, és megbízható kezek fognak az egészségemért ügyködni. Persze bizonyos szempontból szubjektív dolog, hogy ki a legjobb fogorvos Budapest területén, de számomra vannak ennek objektív mérési lehetőségei is. Az első ilyen pont a honlap, ahol tájékozódhatok, hogy ki gyógyít az adott helyen, mennyiért teszi mindezt, és esetleg még néhány érdekes és hasznos információval is bővíthetem a tudásomat. Ez ezen a helyen teljes mértékben adott, hiszen a fogorvosbudapest.info oldalon mindegyik pontról bőséggel van olvasnivaló.

Az első személyes találkozást követően aztán természetesen csak tovább gyarapodott a pozitív benyomás a fejemben, mert alapvetően kicsit tartok a fogorvostól és az eljárásoktól. Ez azonban ebben a fogorvosi székben a doktornő keze alatt teljesen elmúlt, mert a békés környezet, a tiszta és érthető kommunikáció és egyszerűen minden azt sugallta, hogy jó helyen vagyok és nem történhet velem semmi rossz. Számomra ez jelenti azt, hogy valaki a legjobb fogorvos Budapesten.

Szerencsére csak egy pár alkalmas kezelési tervet kellett összeállítani, amiben nem voltak nagy beavatkozások. Csak tudjátok, egyszerre nem bántanak két oldalt sosem, mert mi van, ha bármi komplikáció lép fel? Egyik oldalon sem tudsz rágni? Hát az bizony kellemetlen… Szóval ezért van arra szükség, hogy több lépcsőben oldják meg ezeket a problémákat. Így néhány alkalom során betömték az összes lyukas fogamat szép, esztétikus töméssel, és most remélhetőleg egy jó darabig minden a legnagyobb rendben lesz a hollywoodi mosolyommal.

A következő években is teszek majd egy-egy kontroll látogatást, amolyan megelőző jelleggel. Hiszen a legjobb fogorvos Budapest területén mégis csak az enyém.