Kiskoromban imádtam horgászni, azóta ez nagyon megváltozott. Már nem találok benne semmi izgalmat, de ettől függetlenül a baráti társasággal évente egyszer elmegyünk egy éjszakai horgászatra. Gyakran az élet nagy dolgairól szoktunk ilyenkor beszélgetni, és hát, bőven szokott is lenni rá időnk és lehetőségünk, mert kapás az nem igazán szokott lenni.

A legutóbbi alkalommal az egyik barátunknak nagyon jó kedve volt: már egy ideje cégmódosításon törte a fejét, nem tudta, hogy merre induljon el, de végül megtalálta a legolcsóbb megoldást, méghozzá úgy, hogy a cégmódosítás ügyvédi munkadíj nélkül valósulhat meg.

A megmentője a topcegalapitas.eu oldal volt: ugyanis az ehhez tartozó cég, különböző szolgáltatás-csomagokat kínál, cégmódosításra, de cégalapításra is. A barátunk egy olyan csomagot választott, amihez teljeskörű budapesti székhelyszolgáltatás is tartozik, maga a cégmódosítás pedig díjtalan, ahogyan az ügyvéd is. Sőt, még a cégbíróság előtti képviselet is beletartozik. Kiszámoltuk, és így sokkal kedvezőbben lehet kijönni anyagilag, mintha külön-külön fizetne mindenért.

Érdekességképp mondom, hogy cégalapításra is vannak ehhez hasonló csomagjai a topcegalapitas.eu-nak. Akiknek egyébként irodájuk is van, egy nagyon jó kis helyen, a II. kerületben a Bem rakparton, ahova időpont egyeztetés után lehet menni. A barátunk is így tett, mert személyesen szeretett volna érdeklődni a dolgok iránt.

Ám előtte alaposan felkészült, amiben segítségére voltak a weboldalon olvasható szuper cikkek is – egyébként az egyik székhelyszolgáltatásról szóló írásnak köszönhetően döntött úgy, hogy neki is szüksége van ilyen jellegű segítségre, és végül is, ez vezette el ahhoz, hogy a cégmódosítás ügyvédi munkadíját megspórolhatja.

cégmódosítás ügyvédi munkadíj