Soha nem voltam egy türelmes gyerek, kimondottan rosszul bírom azokat a tevékenységeket elviselni, pláne sőt csinálni, ahol még nekem kell várni valamire, valakire. Szóval nem árulok el nagy zsákbamacskát azzal, hogyha elmondom, hogy nem szeretek horgászni. Annyiszor megpróbálkoztam vele és soha egyik fajtája sem tudott igazán lekötni. Sose bírtam elviselni, hogy nekem most miért kell arra várnom, hogy szegény ráharapjon valami vacakra, amitől kilyukad a “szája”, aztán jó esetben kupán vágom és legalább megeszem, rosszabb esetben meg még vissza is kell dobni. ÉS amennyit várni kell egy ilyen procedúrára, hát na, többszörösen bebizonyítottam már, hogy ez nem az én műfajom.

Még szerencse, hogy nem mindenre kell ennyit várni az életben. A múlt héten történt velünk ugyanis, hogy bedöglött a mosógép. Egyik pillanatról a másikra egyszerűen nem akart működni. Sajnos sejtettem, hogy mi lesz vele a probléma, hiszen már egy régebbi berendezésről van szó és hát mint tudjuk, vízlágyító ide vagy oda, Magyarországon rettentően kemény a víz, ami azt jelenti, hogy a lerakódó vízkő viszonylag hamar képes tönkretenni a vízzel működő berendezéseket.

Abban a pillanatban előkerestem a szerelőink honlapját és elérhetőségét és már tárcsáztam is. Néhány hónappal ezelőtt találtunk rá arra a víz gáz fűtésszerelő csapatra, akik akár már egy órán belül ki is érnek és remélhetőleg meg is oldják a problémánkat. Pest megyében, illetve Budapesten dolgoznak, úgyhogy az egy órán belüli kiszállás szerintem nagy dolog, ha pusztán csak abba gondolok bele, hogy néha mennyi időbe telik a szomszéd kerületbe átvergődni magamat. Akkor ez extrán jól jött, mert hogy duguláselhárításra volt szükségünk, és akinek volt már ilyesmiben része, az pontosan tudja, hogy minden perc számít.

Most is sürgetett a mosatlan, de ha csak egy nap múlva sikerült volna megoldani a problémát, akkor sem történik semmi. Szóval felhívtam a vizgazfutesszerelo24.hu oldalán található telefonszámot és egy rövid egyeztetést követően már érkezett is a szakember. Jól körbejárta a történetet, szerencsére volt is nála mindenféle alkatrész pluszban és ami a mi legnagyobb szerencsénk, nem ment még kukába az egész mosógép, csak ki kellett cserélni benne egy dolgot. Ez azért nagyon jó mert, ez egy így összességében egy olcsó mutatvány volt, egy új mosógép meg mondjuk ott kezdődik, hogy 100 000 forint – már ami normális. De arra azért figyelmeztetett minket az úr, hogy készüljünk rá, hogy a közeljövőben cserélni kell majd az eszközt, mert már igencsak véres a torka.

Persze nem hagytuk ennyiben a dolgot, mert ha már házhoz hívtunk egy vízszerelőt, persze, hogy megmutatunk neki mindent, ami még egy kicsit pofozásra szorul. Például nagyon régóta csöpögött a WC tartályból a víz a WC-be, hiába nem volt lenyomva a billenőkapcsoló. Természetesen ez is egy néhány perces művelet volt neki és talán egy tömítést kellett hozzá kicserélnie.

Nyilván már az alapprobléma megoldásáért is nagyon-nagyon hálásak voltunk, főleg, hogy ennyire villámgyorsan sikerült, de ráadásként, hogy még ezt is sikerült megcsinálni… Amennyi mérgelődést és bosszankodást hozott magával ez a nem várt probléma, annyira pozitív volt a végkimenetele az egész procedúrának és így persze az egész napnak is.

Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatóval, a szolgáltatás minőségével és gyorsaságával, és mindezek tetejébe még az emberi faktorral is. Mert hogy sokszor tapasztaltam már azt, hogy az ilyen stresszesebb szituációkban kicsit meg tudunk feledkezni arról, hogy mindannyian emberek vagyunk és tévedhetünk. De sokkal egyszerűbb ezeken a feszült szituációkon kedvességgel és nyitottsággal túllendülni, mint sem minősíthetetlen stílusban beszélni a másikkal. Itt ez utóbbi egyáltalán nem volt jellemző, tehát tényleg 100%-os szolgáltatást kaptunk és biztos vagyok benne, hogy legközelebb is a vizgazfutesszerelo24.hu csapatát fogjuk választani, mert gyorsak, hatékonyak, kedvező áron dolgoznak és még kedvesek is. Legyünk kedvesek egymással, úgy sokkal szebb az élet!

víz gáz fűtésszerelő