Azért szeretem igazán a horgászást, mert amikor kisebb-rövidebb várakozásokat követően végre kifogok egy igazán jó darabot, az valami egészen nagy boldogsággal tölt el. Elvégre ezért megy ki az ember a stégre, vagy a tó közepére, hogy a csalijára kapjon valami finom falat és legyet mit hazavinni vacsira. Legalábbis szerintem. De az élet más területein is így gondolkozok. Például ugyanennyire örültem annak, amikor rátaláltam a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ weboldalra, ahonnan a testvérem cégének bérlünk székhelyet.

Gábor mindig is vállalkozni szeretett volna, csak sokáig nem voltak meg hozzá a megfelelő körülmények, kezdve azzal, hogy nem volt meg a bomba vállalkozási ötlete sem. Mármint, ami hosszú távon is fenntartható. De aztán a karatén alatt végre együtt álltak a csillagok és megvilágosodott és a múzsa homlokon csókolta. Ekkor jöhettek a gyakorlati kérdések, amiket meg kellett oldani ezzel kapcsolatban.

Első körben került elő a “milyen vállalkozási formát érdemes választani” témaköre és ezzel párhuzamban a “hol legyen a cég székhelye” kérdés is. Utóbbi azért jelentett fejtörést, mert mindenképpen Budapesten szerettünk volna egy címet, mert taktikailag ez jelentette volna az optimális bázist, viszont nem rendelkeztünk semmilyen budapesti ingatlannal, vagy megbízható összeköttetéssel. Egy székhelynél ugyanis elég fontos az, hogy ne kelljen félévente megváltoztatni, ha mondjuk az albérlet tulajdonosának éppen más tervei lennének a lakással. Nem azért, mert ez bármiféle rossz fényt vetne a cégre, hanem mert nem jó móka állandóan a cégbíróságra járni egy szánalmas székhely miatti cégmódosításért és persze minden alkalommal kipengetni az illetéket.

Így jött képbe az az opció, hogy keressünk egy olyan céget, akik kimondottan székhelyszolgáltatást nyújtanak másoknak. Találtunk is egy rendkívül egyszerűen megjegyezhető opciót, amit a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ csapata kínál. Azért ilyen egyszerű egyrészt, mert hát nézzétek meg ezt a webcímet, mit sem könnyebb megjegyezni?! Másrészt pedig mert a folyamat elindítását követően egy órán belül már a miénk lehet a székhely. Ha mondjuk az utolsó pillanatban történne valami az eredetileg kinézett hellyel, akkor ez egy egészen jó lehetőség arra is, hogy találjunk valamit az utolsó utáni pillanatban.

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalán szépen végig böngésztük, hogy mit is tartalmaz magában egy ilyen csomag. Nem nagy meglepetés, hogy tulajdonképpen mindent, amire csak szükséged lehet a székhellyel kapcsolatban. Tehát, kirakják a cégtáblát az adott címen, fogadják, feldolgozzák, szkennelik és továbbítják a kapott leveleket és üzeneteket és ráadásul még a tárgyalók igénybe vételére is van lehetőség. Szóval összességében minden itt van egy helyen, hogyha egy ilyen székhelyszolgáltatás csomagot vesz igénybe az ember.

A piszkos anyagiak tekintetében sem kell elrugaszkodni a földtől, hiszen az árak maximálisan elfogadhatók, minden tekintetben. A testvérem 29 900 forintot fizet a 6 hónapnyi székhelyszolgáltatásért cserébe, plusz még egy grátisz hónapot is kapott ajándékba – ahogyan azt a neten is említik a kezdőlapon.

Természetesen más helyen is van lehetőség igénybe venni ezt a remek szolgáltatást, nem kizárólag Budapesten. A másik cím Újlengyelben van, ami azért különleges, mert nem kell IPA-t, vagyis iparűzési adót fizetni. Nekünk ez mindenhogyan kiesett a pixisből, úgyhogy nem foglalkoztunk vele különösebben, de ha netán ilyen lehetőséget keresnétek, mert ez jobban megéri nektek, akkor a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalán ezért is jó helyen jártok!

https://szekhelyszolgaltatas24.hu/